Tem

15. Uluslararası MEB Robot Yarışması 06-09 2023 tarihleri arasınba Bursa ilinde yapılacaktır. Okulumuz 4 takım ile yarışmalara katılacaktır.

Haz

Okulumuz TOBB Fen Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Adile ÇADIRCI tarafından kursiyer öğretmenlerimize "Ortaöğretimde Akran Zorbalığı" adlı seminer verildi.

Haz

OKULUMUZUN EDEBİYAT ÖĞRETMENİ HALİL BAYSOY HOCAMIZ 44 YILLIK  AKTİF ÖĞRETMENLİK GÖREVİNİ EMEKLİLİKLE TAMAMLAMIŞTIR. KENDİSİNE HAYAT BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. TOBB FEN LİSESİ AİLESİNE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ

May

Şanlıurfa’da 4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde başladı. Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Harran Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve başka birkaç kurumun iş birliği ile düzenlenen şenliğe TOBB Fen Lisesi de öğrenci ve öğretmenleriyle katılım gösterdi. Etkinlik 35'ten fazla standda çocuk ve genç ziyaretçilerini bekliyor.

May

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen dijital okuryazarlık sınavında dereceye giren öğrencilerimiz Muhammed Sabur, Zeliha Kınış, Berrin Modanlı, Zeynep Karatoprak ve Mehmet Yavuz tablet ödülünü aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz TOBB Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden İbrahim Halil BAYSOY hocamıza veda etkinliği düzenledik.

May

Okulumuz rehber öğretmeni Halil CENGİZHAN’ın okulumuz öğretmenlerine yönelik hazırladığı Kariyer Rehberliği Semineri 10-11/05/2023 tarihlerinde sunulacaktır.

May

Valimiz Salih AYHAN ve Milli Eğitim Müdürümüz Fevzi KURT'un katılımlarıyla 05.05.2023 Cuma günü 3. ders saatinde okulumuz TOBB Fen Lisesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle okuma seferberliğimiz devam etti.

May

TOBB Fen Lisesi okul marşı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından tescillendi. Okul marşımızın oluşturulmasında emeği geçen eser sahibi İlker BİNAZ'a teşekkür ederiz.

May

TOBB Fen Lisesinde "Yangın Önleme Eğitimi"

Nis

TBBM'nin açılışının 103. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.