Şbt

BİGEP kapsamında üniversite verilerinin yer aldığı panomuzu hazırladık. Öğrencilerimiz hayallerindeki bölüm ve üniversiteleri gözden geçirerek gerçekçi hedefler oluşturuyorlar.

Şbt

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZI ANMAK AMACIYLA OKULUMUZDA 1(BİR) DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNULMUŞTUR.DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET, YAKINLARINA SONSUZ SABIRLAR DİLİYORUZ.

Şbt

Valiliğimiz himayelerinde gerçekleştirilen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin (BİGEP) 2. deneme sınavında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ock

Okulumuzda sportif faaliyetler kapsamında gerçekleştirilen Dart ve Masa Tenisi müsabakalarına toplam 56 öğrencimiz katılmıştır.

Ock

Okulumuz müzik öğretmeni Osman Avni DEVECİOĞLU’  nun  "Enstrümanını Al Gel" etkinliği kapsamında Göbeklitepe Ören Yerine gezi düzenlenmiştir. Geziye öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmış olup; göbeklitepe ören yerinde müzik şöleni gerçekleştirilmiştir.

Ock

TÜBİTAK T3 Vakfı Şanlıurfa temsilcisi Sayın Şerif FIRAT okulumuz öğrencileriyle biraraya gelip "TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ" gerçekleştirdi. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Seher UYAN 'ın katkılarıyla okulumuzda " puzzle odası" kuruldu.

Ock

Okulumuz öğrencilerine " Teknoloji Bağımlılığı " konulu sunum yapıldı.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin cami gezisi.