Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Haliliye Kaymakamlığının düzenlediği  bilim ve teknoloji gezisi ile öğrencilerimiz  Ankara’da Hava Elektronik Sanayii (HAVELSAN) ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Müdürlüğünü, İlk Meclisi ve Anıtkabiri ziyaret ettiler.

Kas

HALİLİYE İLÇESİ SINAVLI OKULLAR ARASI VE TÜRKİYE GENELİ UYGULANAN DENEME SINAVINI UYGULADIK

Ekm

22.10.2023 Pazar Günü,  10.00-12.00 saatleri arasında okulumuzda "Okul-Aile Birliği" Toplantısı yapıldı. Velilerimizle okul genelinde uygulanmış olan deneme sınavı sonuçları paylaşıldı ve öğrencilerin sonuçları ders öğretmenleri ile analiz edildi. Veliler, öğrencilerle ilgili genel durum değerlendirilmesini sınıf rehber öğretmenleri ile gerçekleştirdi. Rehber Öğretmenlerimiz de velilerle birebir görüşmeler sağladı. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

"Su ürünlerinde inovatif yaklaşımın ekolojik dengeyi koruma noktasında önemi" temalı Tübitak Bilimsel Söyleşi için DR. Öğrt. Üyesi Sayın M.Yaşar DÖRTBUDAK Hocamız,  11.10.2023 günü okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluştu. Kendisine ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Eyl

11 VE 12. SINIFLARIMIZ İÇİN HAZIR BULUNUŞLUK SINAVI UYGULANDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN YKS HAZIRLIKLARI İÇİN GEREKLİ PROGRAMLAMALAR BELİRLENİYOR.

Ağu

Şanlıurfa'da "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile TOBB Fen Lisesini temsilen bilgi alışverişinde bulunan öğretmenlerimiz Seher Uyan ve Mehmet Karahan'a teşekkür ederiz.

Ağu

Şanlıurfa Valiliği tarafından "Fırat'ın Çocukları Başarıda Sınır Tanımayan Geleceğin Liderleri" temalı bir ödül töreni düzenlendi. Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan'ın katıldığı törende YKS'de ilk 10 bine giren öğrencilere toplamda 1 milyon para ödülü dağıtıldı.

Ağu

DYK'de haftalık deneme sınavlarımız devam ediyor

Tem

YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 27 TEMMUZ -8 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA VERİLMEKTEDİR.

Tem