T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - TOBB Fen Lisesi

TARİHÇE

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılan okulumuz, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve TOBB işbirliği ile yaptırılmıştır.

TARİHÇE

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılan okulumuz, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve TOBB işbirliği ile yaptırılmıştır.

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Zeytindalı kampüsüne yeni binasına  taşınmıştır. Fen Lisesi olarak eğitim öğretim yapan okul binasına ek olarak 200 kişilik öğrenci pansiyonu bulunmaktadır. Okulumuzda 24 adet derslik, müdür odası, 2 adet müdür yardımcısı odası, memur odası, rehberlik odası, öğretmenler odası, 1'er adet kimya ve biyoloji laboratuvarı, kütüphane, santral odası, veli görüşme odası, soru çözme odası, arşiv odası, hizmetli odası ve depo şeklinde tasarlanmış 2 oda ile sığınak mevcuttur.

Okulumuzda doğal gaz sistemi mevcut olup bütün dersliklerimizde etkileşimli tahta mevcuttur.

olmak üzere 20 şubede toplam 464 öğrenci eğitim görmektedir.

 

PANSİYONUMUZ

Pansiyonumuz kız ve erkek bölümleri olmak üzere iki bloktan meydana gelmiştir. 100 kız, 100 erkek olmak üzere 200 kişilik bir kontenjana sahiptir.

Odalar dört kişiliktir. Pansiyonlu öğrencilere üç öğün ücretsiz yemek ve gece de ara öğün verilmektedir. Pansiyonlu olmayan öğrenciler ücretini ödemek şartıyla yemek yiyebilmektedir.

Pansiyonumuzda öğrencilere rehberlik etmek ve muhtelif ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla belletici öğretmenler görevlendirilmektedir.

Pansiyonun güvenliğini sağlamak amacıyla pansiyon içinde ve dışında güvenlik kameraları mevcuttur. Gerek okulun güvenliği gerekse de pansiyonun güvenliği için gündüzleri  okulun ana girişinde güvenlik personeli bulunmaktadır.

Pansiyonda idari işlerden sorumlu 1 Müdür Yardımcısı görev yapmaktadır. Ayrıca 1 baş aşçı, 1 aşçı yardımcısı, 3 hizmetli görev yapmaktadır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2020 - Güncelleme: 18.03.2020 12:16 - Görüntülenme: 90
  Beğen | 0  kişi beğendi