Mrt

TOBB Fen Lisesi Fizik  Öğretmenimiz ÖZLEM ORAK, 6 öğrencisiyle birlikte " OurFutureAssurance; Saving " isimli yeni bir eTwinning projesini başlattı.

Projede Şanlıurfa ilinden 10, Romanya 1 ve Gürcistan 1 olmak üzere toplam 12 öğretmen ve 58 öğrenci görev almaktadır.

Projede emeği geçen ÖZLEM ORAK ve öğrencilerimize teşekkür eder projelerinde başarılar dileriz.

Mrt

OKULUMUZ TOBB FEN LİSESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA RAMAZAN VE ORUÇ KONULU SEMİNER DÜZENLEYEN HAYRAT VAKFI EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ SN. SELAMİ YAKUTA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART GÜNÜ DÜNYA TARİHİNE TÜRKLER ÇANAKKALE SAVAŞI İLE  DAMGA VURMUŞ VE BU SAVAŞ İLE TARİHİMİZE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRMIŞTIR.

TÜRK MİLLETİ PEK ÇOK KARDEŞİNİ ŞEHİT VERSE DE ÇANAKKALENİN GEÇİLMEZ OLDUĞUNU TÜM İNSANLIĞA BİLDİRMİŞTİR.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE YAD EDİYORUZ.

Mrt

Haliliye İlçe Kaymakamımız Sn. Serap ÖZMEN ÇETİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet VURAL okulumuza ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlerimizle vakit geçirdiler. Ziyarette Kaymakamımız Sn. Serap ÖZMEN ÇETİN 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutladı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin  hazırlayıp sunduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdik.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca Bilim Fuarımızın açılışını yapan İlçe Mem Şube Müdürlerimize ve  diğer misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz TOBB Fen Lisesinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif ERSOY' u Anma Günü Kutlandı.

Mrt

Okulumuz genelinde yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

Harran Üniversitesi Bilgisayar Müh. Öğretim  Üyesi ve  Şanlıurfa Teknokent  Müdürü Doç. Dr. İbrahim Berkan AYDİLEK okulumuz TOBB Fen Lisesinde öğrencilerimize " GÜnümüzde Bilişim ve Yazılımın Önemi" konulu seminer düzenledi. Okulumuz adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri öğretmenlerimiz eşliğinde , ağırlıklı olarak ileri ve yeni teknoloji alanında Ar-Ge çalışmaları yapılarak yeni ürünler ve yeni teknolojiler üretmeyi amaçlayan Şanlıurfa Teknokente gezi düzenledi.

DEPREM FARKINDALIIK EĞİTİMİ VE TAHLİYE ÇALIŞMASI

Şbt

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Şanlıurfa'da başladı.Şanlıurfa Fuar Merkezi'ndeki etkinlik alanında yaklaşık 40 kurum ve kuruluş, devlet teşviklerini tanıttı.Etkinliğe okulumuz TOBB Fen Lisesi öğrencileri, Okul Rehber Öğretmenlerimiz Halil CENGİZHAN ve Osman Yusuf GÜNEŞ eşliğinde katılım sağladılar.

Şbt

Biruni Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Burak ÖNAL hocamız kişisel gelişim ve üniversite tercihleriyle alakalı okulumuz öğrencilerine bilgilendirmede bulundu. Emeklerinden dolayı Doç. Dr. Burak ÖNAL hocamıza okulumuz adına teşekkür ederiz

Şbt

"TOBB Fen Lisesi Kariyer Günleri" uygulamamız kapsamında; okulumuz mezunlarından İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Berfin BAL ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Bengü ŞAHİN'i okulumuzda ağırladık.

-Öğrencilerin sahip olabilecekleri meslekler hakkında o mesleği yapan kişiler tarafından her yönüyle bilgilendirilmesi.

-Farklı mesleklerin öğrencilere tanıtılması.

-Öğrencilerin  mesleklere dair merak ettiklerini öğrenmelerine imkan tanınması amacıyla gerçekleştirdiğimiz "TOBB Fen Lisesi Kariyer Günleri" uygulamasıyla;

Öğrencilerimiz,kişisel özelliklerine yönelik meslekleri tanıma fırsatı buldu. Ayrıca mesleklerin çalışma şartları,avantaj ve dezavantajlarını mesleği yapanlardan öğrenmiş oldular.

Emeklerinden dolayı mezunlarımız, Berfin BAL ve Bengü ŞAHİN ' e teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin iletişime ve öğrenmeye açık, sistematik düşünebilen, öz güven sahibi, fikirlerini her ortamda ifade edebilen bireyler olarak yetişmesine imkân sağlamak amacıyla MEB tarafından uygulanan "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı"  kapsamında okulumuz öğrencileri Harran Üniversitesi Merkezi Laboratuvarını gezdiler. Geziye okulumuz Md. Yard. İsmail AKBAŞ , Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Mehmet BAĞMANCI eşlik etti. Gezide öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktaran Öğr. Gör. Dr. Kemal DOĞAN hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenimiz Mehmet BAĞMANCI ve Mdr. yrd. İsmail AKBAŞ rehberliğinde okulumuz  öğrencileri  Harran Üniversitesi El battani Merkezi Kütüphanesini  ziyaret ettiler. Okulumuz  öğrencileri ; araştırma yaparken farklı kaynaklardan yararlanabilme, yerinde gözlem yapmak amacıyla,  kütüphaneye gezi düzenlediler.  Gezide öğrencilerimiz kütüphane kullanım kuralları, kütüphanelerden nasıl ve hangi amaçlarla yararlanılacağı, okuma alışkanlığının hayatımıza kattıkları hakkında bilgiler edindiler.